Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en konstant kribling i hodet. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en konstant kribling i hodet, som også kan gå utover hele meg, jeg blir tom i hodet og kan ikke lenger tenke, eller gjøre ting ordentlig, jeg blir helt stum både i hodet og ute av hodet mitt. Jeg kan fungere helt fint ellers. Jeg føler at jeg glemmer ting som skjer og at jeg ikke lenger har motivasjon til å gjøre noe som helst. Og det at jeg prøver å holde kontakt med venner som ikke svarer, gjør ikke dette noe bedre. Jeg føler meg tom og lite av noe annet, blir lett irritert av ting og lite glad over det jeg gjør. Men i det jeg møter folk eller snakker med noen gjemmer jeg det automatisk bort uten å ville det selv. Jeg har prøvd å snakke med helsesøster og andre med dette, men jeg har følt og sett at de vrenger på ordene jeg sier og kommer med noe helt motsatt av det jeg forteller dem. Har dere noen tips som jeg kan ta med eller noe?

SVAR

Besvart 22.03.2020 10:13:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
account_circle