Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ubrukelig fordi jeg stadig utsetter ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg helt ubrukelig. Utover tiden har jeg stadig utsatt ting fordi jeg ikke tør å "manne" meg opp eller at jeg ikke føler et helt behov. De største problemene er at jeg enda ikke engang har begynt med kjøretimer og har heller ikke jobb. Dette får jeg høre av familie og venner som virker svært skuffet over alt jeg gjør. Jeg er ikke glad i kjøre fordi det er så lett for at det skal gå galt, og jeg tør heller ikke å søke jobb fordi jeg er ikke så glad i å samhandle med andre mennesker og føler jeg kommer til å gjøre ting feil (får barnepensjon, så derfor det er lett å drøye). Eneste jeg fokuserer på er trening, og føler jeg kan oppnå noe ved det. Ellers stresser jeg innvendig fordi jeg ikke får til noe. Jeg føler meg ikke klar for livet fremover, tiden går for fort.

SVAR

Besvart 22.03.2020 17:24:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle