Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er det slik at jeg blir tent av meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg blir kåt av meg selv. nei jeg er ikke en narcissist. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det bare skjer når jeg ser på meg selv i et speil eller reflesksjonen på mobilen min. Jeg blir hard ganske fort sånn og jeg forstår det ikke. Er det faktisk bare speil eller en refleksjon jeg tenner på? jeg føler også at jeg alrdi har vært forelska i noen eller blit tent av noe annet enn meg selv. Hvorfor er jeg sånn og hva kan ha gjort at jeg tenner på meg selv?

SVAR

Besvart 21.03.2020 19:48:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle