Hopp til hovedinnholdet

Er det noe lærer må gjøre dersom jeg sier at jeg ikke takler tankene mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 9. Jeg har det veldig tungt å tenker konstante mørke tanker’ men læreren min vet dette. Hvis jeg en dag kommer til venner å sier at jeg ikke føler meg trygg lengre å ikke takler tankene mine lengre, er det noe hun må gjøre? Må hun ringe foreldrene mine til å hente meg, må hun kjøre meg til lege? Er det noe en lærer er nødt til i en sånn situasjon eller skjer det som læreren vil ska skje? Takk

SVAR

Besvart 22.03.2020 11:49:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111 hele påsken, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle