Hopp til hovedinnholdet

Etter Coronaviruset har jeg blitt helt tom for følelser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Etter dette med coronaviruset så har jeg blitt i veldig dårlig humør, jeg føler meg tom inni meg og ingenting motiverer og jeg har kort lunte. Det at jeg ikke får møtt vennene mine eller vært på skolen preger humøret mitt ganske mye, mer enn det jeg har trodd. Jeg jogger en del, men føler ikke det hjelper. Føler meg bare mer og mer tom for følelser, er dette depresjon? Jeg tenker mye på fremtiden om hvordan det blir med lærlingtiden i forsvaret og når hverdagen skal bli som normal igjen.

SVAR

Besvart 22.03.2020 12:02:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Åtte tips for å trives hjemme når skolen stenger

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg borte fra skole, jobb og organiserte fritidsaktiviteter? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre hjemme i denne perioden.

 

Les mer
account_circle