Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år. Har det ikke bra hjemme, bare kaos i hodet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva som skjer hjemme, alt går i surr og det blir helt kaos i hodet mitt når jeg prøver å tenke på det. Jeg husker ikke mye fra da jeg var liten.Pappa var sint.Da jeg var Liten følte jeg ingenting, jeg var tom hele tiden.Jeg smilte sikkert og lo med vennene mine og sånt, men jeg var fortsatt tom.Jeg husker bare 1 år tilbake, resten er uklart.For 1 år siden var jeg lei meg hele tiden, sov nesten ikke, hadde ikke energi til noe, følte meg tom og jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle følelsene mine.Det endte men at jeg begynte å kutte meg selv og prøvde å ta livet mitt.Etter at jeg prøvde å ta livet mitt skjønte jeg at jeg ikke ville dø, jeg ville at alt skulle slutte å gjøre vondt og kom fram til at foreldrene mine er problemet, ikke jeg.Jeg trener mye håndball fordi når jeg trener så slipper jeg å tenke på vonde ting.Men nå er jeg hjemme pga korona.Det er egentlig ingen som er sinte eller noe sånt nå, det er bare ukomfortabelt å være her.

SVAR

Besvart 25.03.2020 08:41:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle