Hopp til hovedinnholdet

Er følelser for svake og er jeg svak?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bare føler ingenting. Jeg presser følelsene mine ned til jeg ikke føler noe i det hele tatt. Jeg liker ikke å ha følelser. Jeg syns å ha følelser og i hvert fall vise dem foran andre, er svakt eller «weak». Er det sant? At følelser er for svake? Det samme med gråting. Jeg har alltid blitt lært at å gråte er for svake og jeg er ikke svak. Er det sant?

SVAR

Besvart 23.03.2020 12:53:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle