Hopp til hovedinnholdet

Kan dette være en slags angst eller noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14. Jeg sliter veldig mye med meg selv. Det er ingen som vet det, jeg følger meg veldig usikker hele tiden og tørr ikke og være med på ting. Jeg følger alt er tomt inni meg en helt forferdelig følgse, jeg går på bup med det er for søvnen og greier egentlig ikke og åpne meg for hun jeg snakker med, jeg er ikke en åpen person snakker heller ikke mye med mamma om dette. Jeg er også sånn at jeg ikke har lyst og dra på skolen fordi jeg er så uskikker på meg slev og tørr ikke og snakke med folk, nå som det er hjemme skole på grunn av corona så skal hele klassen snakke på sånn FaceTime det er noe jeg ikke har lyst til og være med på uansett om men kan skru av både mikrofon og kamera. Jeg begynte og gråte når jeg fikk vite om at vi skulle snakke på FaceTime jeg takla det ikke. Kan dette være en slaks angst eller noe?

SVAR

Besvart 24.03.2020 17:54:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle