Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg har blitt avhengig av å være lei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har skrevet mye til dere, (minst 10 meldinger) men jeg er mye lei meg, og ofte føler jeg har grunn til det, men av og til driver jeg å leter etter de vonde tingene for jeg vil liksom bli trist og lei, jeg vet ikke hvirfor en gang, det bare føles godt. det føles riktig ut, det er litt som å vite du er hjemme og at dette er deg. jeg føler nesten jeg er avhengig av det. nesten hver kveld jeg ikke allerede er lei jobber jeg aktivt for å prøve å bli lei, og kjenne tårene renne. det er nesten som jeg trenger tårene, er avhengig av dem. jeg vet dette høres absurd ut og at jeg også sikkert høres ut som en dramaqueen eller en drittunge. men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg føler jeg har blitt avhengig av å være lei og tårer

SVAR

Besvart 24.03.2020 15:20:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle