Hopp til hovedinnholdet

Føler meg helt elendig!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg fått en sån følelse jeg ikke helt klarer å sette ord på. Får meg til å føle meg helt elendig. Aner ikke hvor den kommer fra heller. Noen ganger får jeg bare lyst til å rope. Jeg har den beste familien, vi har nok penger, gode venner. Så jeg burde jo ha det kjempe bra? Å jeg har det jo for det meste bra, men av å til for jeg denne følelsen. Som om jeg har gjort noe feil. Føler mei meningsløs og nedfor. Av å til får jeg denne følelsen av å onanere, men som regel kommer den bare helt ut av det blå. Vet det er mange som har det mye verre enn meg, så jeg klarer å vente. Men takk på forhånd.

SVAR

Besvart 24.03.2020 21:52:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle