Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bruke en nettside for å snakke med en terapeut o.l?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som en stund har vurdert å snakke med en terapeut eller noe lignende for å få snakke med en person som ikke kjenner meg i det hele tatt, og som har et blikk på situasjonen min fra utsiden. Det som er problemet er at jeg synes det er så sykt dyrt. Jeg har derimot funnet en nettside som heter "GoMentor 24/7", som ikke har så alt for høye priser. Jeg lurte bare på om dere har anelse om dette er en sikker og god nettside som er til å stole på, eller ikke. Hilsen jente 17

SVAR

Besvart 24.03.2020 15:01:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle