Hopp til hovedinnholdet

Han er den beste kjæresten, men hvorfor føler jeg meg så uvel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er i et forhold som frem til nå har vart i 6 måneder. Vi har det veldig fint sammen, men i det siste har jeg slitt veldig mye. Jeg er et skilsmissebarn som i tillegg, aldri har opplevd slik kjærlighet før. Nå som forholdet har blitt så sterkt, blir jeg skikkelig usikker. Hva om jeg har det bedre uten ham? Hva om jeg egentlig ikke liker ham? osv. Jeg har lyst å få tilbake de fine tankene jeg hadde før, for han har ikke gjort noe galt. Han er den beste kjæresten jeg kunne fått noen gang, så hvorfor føler jeg meg så uvel? Hva skjer med meg? Hilsen jente

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:53:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle