Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig mentalt på grunn av korona og stengt skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå som det ikke blir noe skriftlig eksamen til våren, betyr det da at vi ikke får ha vanlig undervisning lengre? Savner skolen og lærerne veldig mye, og vil aller helst ha vanlig undervisning igjen. Noe som sikkert veldig mange ønsker. Og jeg føler meg veldig alene nå som vi må være hjemme hele tiden. Har ingen å prate med og jeg trenger noen prate med, fordi det begynner å dårlig for meg igjen, mentalt. Sliter med selvskading og mat. Og er ekstremt sliten i slutten av dagene pga så mye skolearbeid og mat rundt meg 24/7. Og når jeg skal legge meg går liksom hele dagen om å om igjen i hodet, og mange negative tanker om meg selv osv. som da blir borte ved selvskading (Har bedt om hjelp, og venter på brev fra psykiatrisk avdeling).

SVAR

Besvart 25.03.2020 20:53:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle