Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig i denne coronasituasjonen, savner kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt hva slags svar jeg håper på, men jeg trengte bare å få sagt litt hvordan jeg har det og kanskje få noen råd om hvordan jeg skal håndtere dette. For som alle andre har jeg jo hjemmeskolen og digital undervisning, der jeg får snakket med andre, og har kontakt med folk på sosiale medier, men jeg merker liksom at jeg på kvelden synes det er veldig kjipt å være så alene. Mamma og pappa jobber jo på dagtid ogsånn men er hjemme på kvelden. I tillegg hadde jeg sett veldig frem til at kjæresten min skulle komme hjem fra militæret på sånn overflytningsperm, men de får ingen permer før tidligst mai. Jeg har ikke sett han på en stund nå pga corona ogsånn, så det synes jeg er veldig kjipt, for nå reiser han rett til Bardufoss istedet.... Jeg tror jeg vare vil ha noen råd, for nå ligger jeg bare å tenker på kvelden, og jeg savner alle vennene mine og hvertfall kjæresten min, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal håndtere alt rundt denne coronasituasjonen... takk for svar:)

SVAR

Besvart 27.03.2020 20:58:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle