Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp fort! Jeg er redd jeg skal gjøre noe dumt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en 16 år gammel jente som sliter enromt med psyken min. jeg går tim bup, men på grunn av corona så er de stengt, vi kan ringe men liker ikke snakke i telefon. jeg trenger hjelp fort! jeg er redd for at jeg skal gjøre noe dumt hvis jeg er lenge alene. jeg er ikke hjemme, på grunn av at jeg og mamma har kranglet mye. hun sa jeg bare skulle ta livet mitt, for jeg skaper bare problemer. jeg trenger hjelp fort! er redd jeg skal gjøre no dumt. jeg trenger innleggelse eller ligne. svar fort.

SVAR

Besvart 28.03.2020 18:31:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle