Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gitt opp livet, tenker på å ta livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har gitt opp livet helt, jeg har gitt opp skole og venner, jeg tenker på å bare ende det her å nå. Jeg føler meg helt tom og forstår ikke hvorfor jeg er i live. Jeg har ingen mening med livet mitt, det er ingenting som gjør meg glad. Jeg føler ikke jeg fortjener dette livet, jeg ser på meg selv som et forferdelig menneske og hater meg selv. Jeg vet ikke om jeg klarer dette mer. Ingenting er viktig lenger og jeg tror jeg bare kan ende livet nå siden jeg tror ingen ville brydd seg. Jeg har mistet alle vennene mine og er så langt nede at alt er helt håpløst. Jeg har det ikke bra og trenger hjelp, men jeg tørr ikke å snakke med det til foreldrene mine, selv om jeg vet det, så føler jeg meg bare dum siden alle som sliter har opplevd noe fælt men jeg har ikke hatt et fælt liv og tenker at jeg bare er en idiot som ikke klarer livet lenger.

SVAR

Besvart 29.03.2020 11:51:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle