Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mer av karantenen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg klarer ikke denne karantene tiden lengre, jeg er ganske lei familien min og kommer ikke alltid over ens med morra mi, jeg sku egt ønske j kunne vært sammen med typen i denne tiden og vært i karantene der. Men nå veit j ikke om j får se han han får perm fra jobb nå så får kanskje sett han etter påskeferien, men hvis reglene endrer blir strenger til da så får j nok ikke lov til å se han. Jeg klarer ikke morra mi nå hu gjør meg bare irritert og leimeg. Jeg er så følsom nå og gråter nesten hver kveld fordi jeg ikke klarer mer, jeg vil være med typen, vi har alt for mye greier på skolen og j og mor klaffer ikke nå. De skjønner ikke hvor vanskelig denne perioden er nå, jeg hadde en dårlig periode før korona startet og det gjør det ikke no bedre nå. Det hjelper heller ikke at j må være hjemme men andre er ute. Skulle egentlig snakke med noen før korona utbruddet men det rakk j ikke, så her sitter jeg da med alt for mye følelser innabors fårsepositivtpådet harjofaktiskfamiliikkeleggut

SVAR

Besvart 29.03.2020 12:16:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være mer hjemme?

Det er en ny hverdag for alle på grunn av Korona. For noen kan det være ekstra vanskelig å være mye sammen med familien sin. Les våre råd her.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Mange er glade for at Norge nå åpnes mer og mer opp igjen - men det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene.

 

Les mer
account_circle