Hopp til hovedinnholdet

Har så mye selvmordstanker, trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jg trenger hjelp jg vet ikke om det er så lurt og skrive dette her men jg for sånne selvmordstanker og bil bare ta livet mitt jg bare orker ikke og leve mer jg har angst hele tiden og det plager meg og det er noe mer som ødelegger livet mitt vil bare dø for engang skjyld jg får så vondt av og leve liksom jg er veldig deppa og skjønner ikke hva livet er vært, jg vil kutte meg men er redd det skal gjøre vondt????

SVAR

Besvart 29.03.2020 12:18:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle