Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig stresset for coronaviruset.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig stresset for coronaviruset. Det er pga at vi må være hjemme og ikke få gå ut og møte på folk og venner. Jeg er livredd dette skal vare et år og jeg blir bare enda mer stresset når mer folk blir smittet i Norge. Jeg håper ikke det blir et år uten venner og innestenging hjemme frem til 2021. Jeg ble enda mer stresset når det ble forlenger til påsken og jeg tenker på dette hele dagen og er stresset. Trenger hjelp fort!

SVAR

Besvart 29.03.2020 18:16:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle