Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg si noe om dette til behandleren min på bup?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt mye problemer med rus. Jeg går på Ritalin for ADHD, men jeg ruser meg på andre ting samtidig. Er dette farlig for meg? Føler at jeg må ruse meg for å føle meg bedre og det gir meg en pause fra ting som er vanskelig. Men jeg får ikke sove om natta, har ikke matlyst og føler meg helt tom i kroppen. Føler meg ikke helt tilstede. Burde jeg si noe om dette til behandleren min på bup?

SVAR

Besvart 29.03.2020 18:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle