Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg hater livet! Moren min er helt fuckigns retarda, kjeftef på meg så klikke ho fordi at eg er ikkje i godt humør og da meiner at ho aldri kjefta og ho snakker stygt om vennene mine. Ho seier at eg hater hele familien og at eg ødelegge livet hennas viss eg seier at eg e lei av at ho skal alltid bestemma for meg, eg får ikkje lovt å ha meininga om kva mat som er godt en gang! Eg gjør aldri noko gøy, eg elsker å reise men familien reiser alltid når eg har skule med vilje. Eg sparte til å reise sjølv med kj til Tokyo i vinterferien men får jo fan meg ikkje reise pga korona! Eg har ingen venna alle på skulen syns eg e retarda sio eg sliter med svette og eg lukter alltid drit uansett kva. Lærera tvinger meg ut i situasjoner eg ikkje er trygg på og meine d e best for meg. Eg får fan meg ikkje til å få meg en jobb. Eg klarer ikkje å snakka med mor mi om det, ho begynner alltid å grina og seier at eg er slem. Eg e deprimert men ho kjefta pga da og sa eg gjer det for at ho skal føle seg dårleg

SVAR

Besvart 01.04.2020 18:49:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle