Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir så fort stresset over skolen, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir for fort stresset av skolen og begynner fort å gråte når jeg havner i en slik situasjon. Jeg føler jeg gråter ofte foran lærerne mine når jeg er stressa og fortvilet. Det er ikke fordi jeg gjør det dårlig på skolen eller noe sånt, men jeg bare blir ofte lei meg når jeg er stresset. I tillegg blir jeg veldig sint på meg selv, fordi jeg vil ikke være den som gråter for mye heller og jeg angrer veldig mye etter at jeg har grått foran noen. Jeg vil ikke akkurat vise at jeg er en grinerunge. For til vanlig er jeg egentlig en glad person som har det veldig bra ellers i livet. Uansett, har jeg det veldig vanskelig med det å prøve å ikke overstresse ting. Jeg bare orker ikke mer av dette. Har du tips til hva jeg kan gjøre? Har prøvd å snakke med kontakt lærer, foreldrene mine og skolens helsesøster, men vet egentlig ikke om det hjelper noe for meg.

SVAR

Besvart 01.04.2020 18:15:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle