Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig stresset over coronaviruset.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er veldig stresset over coronaviruset. Det som er problemet med dette er pga at vi må være hjemme. Jeg føler meg som fengsel og at dette skal vare et helt år, da mener jeg helt frem til 2021. Hver gang en i den kommunen jeg blir jeg bare enda mer stresset. Jeg ble mer stresset når skolene sine stengetid ble forlenget til 13.april. Nå er jeg redd det skal bli forlenget til sommeren og at jeg får ikke gå ut hele sommerferien. Jeg føler coronaviruset er som en ny type kreft og jeg tenker og snakker sykt mye om dette hver dag. Jeg er redd Norge skal bli slik som USA. Trenger hjelp fort!

SVAR

Besvart 03.04.2020 11:38:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle