Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil helst være singel. Kan ikke se en fremtid med oss, sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har stortsett hatt bra sexlyst og ville ha mye sex men i de siste to mnd har jeg ikke vært like gira på det å jeg blir ikke kåt på han jeg er med lengre... jeg hadde sex me han før jeg skulle reise bort en stund å da tenkte jeg veldig mye på om det virkelig er dette jeg vil. Jeg vil helst være singel å er ikke type kjæresteperson. Vil helst ikke at noen skal vite om at jeg og han holder på å kan ikke se en fremtid me oss sammen , selv om jeg er blitt sykt glad i han! Men de siste gangene vi har hatt sex ,tenker jeg så mye at jeg faller ut , jeg føler at jeg nesten blir voldtatt å må avslutte samleie midt oppi hver gang vi har hatt sex i d siste. Noen ganger begynner jeg å gråte. Han jeg er med er veldig glad i meg å blir veldig redd å lei seg , han skjønner ingenting. Jeg har prøvd å slå opp med han fleire gange men han er for glad i meg å begynner å gråte. Føler at jeg er med han bare for at han ikke skal være lei seg fordi han fortjener ikke det! Det er så trist at jeg føler meg syk.

SVAR

Besvart 05.04.2020 18:27:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle