Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke tenke så mye på hva jeg spiser, hjelp meg!!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg r 155 og veier 49-52 kg før veide jg 47-49 jg mn har gått opp nå de siste 2 ukene og jeg forstår ikke hvorfor?? Idag føler heg at heg har spist alt for mye jeg spiste et halvt rundstykke og litt frokostblanding... jeg angra sånn sykt etterpå.... hvorfor?? Jeg trener rundt 5 timer vær dag. Idag jogga jeg 1 time og gikk på skitur i 1-2 timer og en tur i 1 time+styrke i 30-45 min. Dette er det jeg gjør til vanlig vær dag. Jeg vet at jeg ikke burde bry ng om hva jeg spiser, men d er så vanskelig. Igår spiste jeg to brødskiver+middag liksom hvorfor måtte jeg da spise så mye mer idag????????? Hvorfor måtte jeg spise frokostblanding etter det halve rundstykke????!!! JEG ANGER!!!!! Har jeg spist mye mer idag???? Hva kan jeg gjøre, jeg vil ikke skape spiseforsyrrelser så hva kan jeg gjøre??? Jeg prøver å ikke tenke på det heg spiser men det er sååååå vanskelig!!!!!!

SVAR

Besvart 08.04.2020 21:35:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle