Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp, vil ta selvmord, får ikke til noe, har ikke flere tårer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke om dere kommer til å svare, men jeg trenger hjelp. Jeg vil ta selvmord. Jeg er redd for at det snart ikke er mer tårer igjen. Jeg får ikke til noe. Jeg lurer på om jeg har fått sosial angst. Eller om jeg kan kalle det d. Fordi hver gang jeg møter noen så vil jeg bare vekk, jeg vil bare forsvinne, bli usynlig eller noe. Jeg føler at jeg holder på å gråte...dette skjer ikke rundt familie. Men foreldrene mine har begynt å mistenke at jeg ikke vil leve. Men jeg sier alltid at det går fint. Jeg klarer ikke å prate med noen om det. Og siden det er Korona, så er jeg redd for at siden jeg ikke kan snakke med noen eller få kontakt face too face så kan trangen til å dø bli større. Jeg vil heller ikke snakke med lege eller psykolog fordi jeg er redd for at foreldre må vite.. Jeg vet heller ikke om jeg vil være gutt eller jente eller begge... Setter pris på svar...trenger d...

SVAR

Besvart 06.04.2020 23:36:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle