Hopp til hovedinnholdet

Jeg bekymrer meg veldig for fremtiden, kan dere hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenker mye på framtiden, jeg er redd for at jeg ikke kommer til å få en man jeg virkelig liker. Jeg har veldig lyst til å bli kjent, men føler det er umulig. Jeg tenker mye på dette og er bekymret for framtiden min. Jeg vil bli kjent og rik, men det kommer ikke til å gå! Hvis du vet hvem Charli D’amelio er så vil jeg bli like kjent som henne! Hun er en tiktok stjerne og hun er bare 15 år! Helt siden jeg fant henne på appen tiktok så har jeg begynt å tenke mye på framtiden min og er veldig beskymret for at jeg ikke kommer til å få det som jeg vil! Jeg vil flytte til USA når jeg blir eldre og få en kjæreste der, men jeg kommer ikke til å klare det! Jeg tenker for mye på framtiden min, kan dere hjelpe meg???

SVAR

Besvart 08.04.2020 22:59:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Er du en som bekymrer deg mye og som synes det er vanskelig å slutte og bekymre seg? Du har gjerne bekymret deg for hvordan det skal gå på eksamen, hvordan du skal klare å betale husleie og samtidig ha nok penger til mat eller om du i det hele tatt vil komme i jobb etter utdanning? Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle