Hopp til hovedinnholdet

Jeg har uvirkelighetsfølelse og er mye lei meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har uvirkelighetsfølelse, har hatt det ganske lenge no. Kanskje 0.5-1 år. I starten var jeg litt bekymret for hva det var, då hadde jeg heller aldri hørt om det. Men nå er jeg påeinmåte vant med den. Tenker ikke så mye på den. Veldig rar følelse, føler påeinmåte at jeg ikke lever osv. Å jeg er ofte lei meg. Vanskelig å sette ord på det. Men føler livet er håpløst, å er lei. Noen perioder gråter jeg mye. Har litt sjølvmordstanker, men det er sånn jeg ikke trur jeg kommer til å ta livet mitt. Har litt lyst å få vite om det er lei meg, elle depresjon. Har snakket med noen før, for har hatt det vanskelig med litt forskjellig. Men no snakker jeg ikke med noen. For ting gikk bedre. Har ett bra forhold til mamma , så kan snakke med hun. Men i det siste føler jeg at jeg ikke orket å si noe. Sier at ting går fint. Men det er så trist, for føler livet går i fra meg. Å at jeg sløser det. Foreksempel no i påsken. Har vert en god del lei meg, å gråt osv.

SVAR

Besvart 12.04.2020 17:37:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle