Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med mat og i går prøvde jeg å ende livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hele livet mitt slitt med mat, men aldri så mye som nå. Jeg sulter meg selv. Jeg går noen dager uten å spise noe i det hele tatt. jeg har slitt med dette i snart ett år nå, men det har vært ille de siste 2 månedene og jeg klarer ikke å endre det. Jeg elsker følelsen av å være sulten. Jeg trenger den følelsen. Jeg har snakket med psykologen min om mine matvaner, men føler ikke det har blitt tatt på alvor. Jeg har også snakket med helsesøster på skolen om det. Hun kom bare med tips som ikke har funket. Alt folk sier til meg er "du ser så bra ut" "har du gått ned i vekt? det kler deg" jeg vet det jeg gjør mot meg selv ikke er sunt, men jeg får ikke til å stoppe. Grunnen til at jeg nå, igjen, trenger råd er fordi i går besvimte jeg og hadde det helt forferdelig. Jeg tok en håndfull av forskjellige piller å svelget de i håp om at eg var ferdig med smerten min, men jeg våkna i dag. jeg er glad for det. Det skremmer meg at jeg ville ende livet mitt. Jeg trenger hjelp.

SVAR

Besvart 15.04.2020 20:56:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle