Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sliten og jeg skulle ønske jeg kunne passe inn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil ikke selvdiagnose, men jeg tror jeg har hatt en mild deprisjon i rundt 5 år nå. Da jeg var 11 flyttet vi, og jeg var egentlig en ganske åpen person, men da en jente ble sjalu på at jeg var med hennes venner har det bare gått nedover siden. Etter den gangen, sluttet jeg å være med folk og trakk meg unna. Det utviklet seg til sosial angst, og en irriterende personlighet. Gjennom hele ungdomsskolen ble jeg mobbet og baksnakket, selv om ingen visste hvem jeg var. Jeg trodde det skulle gå over på VGs, noe det så ut som det gjorde, helt til alle begynte å slette meg og bytte gruppe vekk fra meg og det er nå jeg innser at alle hater meg. Alle hater meg og jeg har ikke gjort noen ting. Jeg har alltid vært snill, det vet jeg, den ene vennen jeg har vet det mer enn noe annet. Men jeg er veldig sliten. Jeg orker ikke å tenke på alle andre men jeg gjør det likevel, og det begynner å trenge på meg. Jeg skulle ønske at jeg kunne passe inn. Jeg tenker bare mer for hver natt og null søvn.

SVAR

Besvart 19.04.2020 20:33:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd å ikke passe inn?

Du tenker kanskje at det er kjipt å ikke være interessert i de samme tingene som vennene dine? Men har du tenkt at det er viktig at noen gjør noe annet enn "resten"?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle