Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter mye med motivasjon og ligger mye i senga og gråter....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 10. og sliter veldig mye med motivasjonen nå for å jobbe med skole. Jeg har utsatt mye, men jeg har klart å få levert det meste av innleveringer. Men jeg er sliten og jeg føler ikke at jeg strekker til. Jeg har hatt det vanskelig i det siste og følt meg mye nedstemt og hatt mye tankekjør. Jeg ligger bare i senga, tenker på at jeg vil dø og gråter hele dagen uten å gjøre noe som helst. Jeg får ikke sove om natten og jeg orker ikke å spise. Jeg går til bup, men jeg klarer ikke å fortelle psykologen min hvordan jeg egentlig har det. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.04.2020 18:50:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle