Hopp til hovedinnholdet

Strever veldig etter at skolen/samfunnet har stengt. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Etter at skolen og generelt samfunnet har stengt ned så føler jeg meg hjelpesløs. Jeg har ingen jeg kan møte, og jeg er hjemme hver dag. Mister motivasjon og glede i hverdagen og er bare sliten nå. Er så jævlig lei og ser ikke vitsen i å leve lenger, jeg får panikkanfall og gråter. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.04.2020 19:26:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle