Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bare ta mitt eget liv. Jeg orker ikke alt det stresset.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt et veldig dårlig forhold meg mat det siste året, jeg startet å ikke spise lunsj osv. Så etter hvert begynte jeg å utvikle bulimi. Jeg har også slitet lenge med meg selv og sånt og begynte å selvskader og få selvmordstanker. Foreldrene mine fant ut det om bulimien og selvskadingen og nå prøver de å hjelpe meg til å bli bedre. Men det er så vanskelig å møtte ha en samtale hver dag om jeg kastet opp i dag eller at de skal se armen min. Og etter jeg har spist vil de at jeg skal bli igjen ved bordet eller så tar de bort nøkkelen til badet. Jeg har vært hos legen og sånt. Og når jeg skal til sånne steder så er det når jeg har skoletime og da blir jeg stresset for at jeg ligger bak de andre i fagene og sånt. Jeg vil bare gi opp. Jeg vil bare ta mitt eget liv. Jeg orker ikke alt det stresset. Jeg bare så redd hvis jeg stopper å spy så vil jeg bli feit. Jeg liker å selvskader for det er som et synlig sår selv om jeg ikke tørr å vise det til noen. Døden frister ganske mye.

SVAR

Besvart 20.04.2020 16:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle