Hopp til hovedinnholdet

Føler ingenting lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler ingenting lenger. Blir liksom ikke glad eller lei meg, men istedet er bare sånn okei også bryr jeg meg ikke. Om det skjer noe som egentlig er trist for eksempel så klarer jeg ikke å gråte lenger på en måte. Veldig sjeldent i alle fall. Merker at jeg har forandret meg. Før følte jeg mer. Føler jeg er blitt litt sånn apatisk hvis det er riktig ord. Er liksom ikke glad, men er ikke lei meg heller så tror ikke det er depresjon. Jeg bare er her liksom

SVAR

Besvart 25.04.2020 09:56:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle