Hopp til hovedinnholdet

Jeg skifter mening veldig fort og lurer på hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette har holdt på i mange år. Og det er at jeg skifter mening og sånt veldig fort. Den ene dagen kan jeg mene en ting så den andre dagen kan jeg mene det helt motsatte. Jeg skifter personlighet så fort. Plutselig får jeg en ide så må jeg gjøre det så noen dager etterpå så skjønner jeg ikke hvorfor jeg ville det. Jeg blir påvirket av alt jeg ser. Jeg blir også obsessed med en ting en uke så er det slutt. Dette har ikke noe med å være tenåring eller at jeg sliter med å finne ut hvem jeg er. Jeg blir liksom fokusert på å bli fotograf eller kunstner eller om jeg skal begynne på karate eller begynne med noe. Så bare stopper den tanken om en uke. Jeg mener så forskjellige ting hver dag. Og det er slitsomt. Jeg har lurt på lenge om jeg er bipolar men vet at det er vanskelig å bli diagnosert med bipolar i Norge. Jeg har liksom perioder der jeg er skikkelig interessert i noe. Og jeg vet dere ikke kan gi noe diagnose eller noe sånt. Men hva tenker du om dette? Takk for hjelp

SVAR

Besvart 22.04.2020 10:38:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle