Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom i militæret og er ofte alene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er vanskelig å snakke om akkurat dette, men nå er jeg så rådvill at jeg må få luftet noen tanker. Jeg er for tiden inne til førstegangstjeneste, og trives stort sett. Men i det siste har jeg slitt en del, er vanskelig å sette ord på det fordi jeg ikke klarer å sortere og sette ord på følelsene jeg har. Jeg er som oftest trist og er på gråten stor sett hele dagen. Jeg har venner når jeg er på vakt, men likevel føler jeg meg utrolig ensom, til og med i et rom fullt av folk. I Forsvaret er de alltid opptatt av at alle skal ha det bra, og at det er viktig å se mennesker som har det vondt, men jeg sitter for meg selv som oftest og har det vondt og ingen ser meg. Jeg syns det er vanskelig å spør om hjelp, og hater å snakke om mine egne følelser da jeg ikke vet hva disse følelsene er. Jeg er en veldig lukket person som aldri deler mine følelser og andre problemer med andre, så derfor blir det lite aktuelt å ta det opp med noen. Tips til hvordan jeg kan få det bedre?

SVAR

Besvart 28.04.2020 21:28:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle