Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen ekte venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ingen ekte venner. Alle har sine egne gjenger. Det er ikke det at jeg ikke vil være med og at jeg ikke har prøvd å inkludere meg selv, for det har jeg. Det er heller det at jeg er og føler meg uønsket. Ingen forstår heller hvordan jeg føler det. Noen sier de forstår, men bryr seg egentlig ikke, mens andre viser tydelig at de ikke bryr seg. Jeg har en «bestevenn» som jeg har det kjempe bra med når vi har det bra, men hun forstår meg virkelig ikke. Om vi har hatt en uenighet eller krangel, går det ikke an å snakke om det slik at vi kan forstå hverandre. Da ender det opp med at hun drar og bare glemmer det hele og later som at ingenting har hent. Hun drar meg også ned og knuser selvbildet mitt. Jeg starter på videregående etter sommeren og vet at jeg får nye venner der, men hva skal jeg gjøre nå mens jeg venter? Jeg går bare rundt og er lei meg, men klarer ikke å gråte lengre. Jeg sitter stort sett hjemme for meg selv og er lei av å inkludere meg selv for så å føle meg uønsket.

SVAR

Besvart 27.04.2020 11:04:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle