Hopp til hovedinnholdet

Har jeg en depresjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no Jeg tror eg sliter med deprisjon men er ikke 100% sikker. Humøret mitt gjennom en dag er veldig forskjellig - trist, sint, frustrert og trøtt store deler av dagen. Jeg er påvist søvnapne vet det kan påvirker humøret. Prøver å finne ut med søvnapnen (har maskin om nettende) men har blitt ringt 2 ganger på rad nå om at enten maskinen eller legen er vekke og blir aldri rekontaktet eller informert om videre behandling før eg ringer dem der eg må ringe og blir sendt til neste og neste i telefonen. Timene som blir brutt er for finne årsaken til søvnapnen. Synes spesielt ubehag nå som det er corona i landet, og ikke vite årsaken til søvnproblemene og ikke vite om corona kan forverre det hvis får. Merket at de siste måndene er veldig tunge, at eg sliten og vil bare sove helle tiden. Ofte kommer negative tanker, stresser,tenker over alt av setninger sakt gjennom en dag,angstanfall flere ganger ( påvist angst), føler kroppen kommer til å bryte sammen snart usikker på hva skal gjøre.

SVAR

Besvart 01.05.2020 10:46:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle