Hopp til hovedinnholdet

Svømming er kleint. Å springe og jogge er og kleint. Kva gjer eg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, skolene er jo stengd nå pga Coronaviruset, men eg tenkte å bare skrive fordeom. Eg går i 8. Klasse og me he svømming og gym, men problemet er at eg ikkje tørr å ha svømming si eg synes det er dødskleint! Eg vet ikkje keffor men alt me gjer i bassenge er bare kleint. Sama med gym feks. Vis me springe eller jogge i gymmen så er det kleint. Eg vet at folk tenke at det bare er kleint men det begynne faktisk å bli vondt av at det er kleint. Eg he bare hatt svømming 2 ganger si eg begynte i 8. Og eg kan ikkje ha meir fravær. Eg he ikkje godt forholdt te foreldrene mine så eg kan ikkje sei det til dei og lærerne seie alt te foreldrene mine. Eg he sagt det til nogen venner men dei bryr seg ikkje eller di gjer ikkje noge men det er jo ikkje sånn at di ska gjer noge då.

SVAR

Besvart 28.04.2020 18:23:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle