Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke sove pga angst. Gruer meg sånn for presentasjon. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får ikke sove på natten pga angst. I natt våknet jeg klokka to å jeg var så stressa og hadde så mye angst at jeg trodde jeg skulle kaste opp. Grunnen for det er at jeg skal ha enn framføring i dag og grua meg til den. Tror ikke det er normalt å grue seg så mye jeg husker at jeg var kjempe kald så sovna jeg i noen minutter og våknet helt gjennomsvett. Jeg har vert våken hver time fra klokka to og sovnet i noen minutter hver time som har gått. Dette er den verste natten jeg har hatt det pleier ikke vere så ille jeg pleier bare å våkne med angst noe som og sliter med ut men heller det enn dette her. Spørsmåle mitt er hvorfor dette skjer og hva jeg skal gjøre for å stoppe det jeg trenger søvn men får ikke det og der sliter meg ut. Har jeg hatt panikkanfall på natten? Det eneste jeg vil er å klare å sove gjennom natten og bli uthvilt for nå orker jeg ikke mer.

SVAR

Besvart 03.05.2020 13:47:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle