Hopp til hovedinnholdet

Er det forsent å bli skuespiller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har kjempelyst til å bli skuespiller og bli så flink at jeg kan leve av det. Det ser så gøy ut å være en annen person og ha et annet liv. Jeg har det ikke helt bra, men jeg har begynt å fortelle foreldrene mine om det, så jeg tror det blir bedre. Allikavel har jeg noen gange lyst til å prøve et helt annet liv, og det er det jeg føler jeg vil få som skuespiller. Jeg har aldri gjort noe sånt før, og tror egentlig ikke jeg er så veldig god til det. Derfor lurer jeg på om jeg har en sjanse, eller om det er for seint nå, siden jeg er såpass gammel. I tillegg bor jeg to timer unna Olso, og det er jo der de fleste auditions skjer... Alle skuespillere har liksom holdt på siden de var små, liksom skikkelig små. Jeg er snart 15 og har ikke prøvd noen ting. Det var nettopp en audition her jeg bor, for halvannet år siden ca, men jeg tror ikke jeg tenkte på å bli skuespiller for alvor da. Det angrer jeg på nå. Og kan jeg bli skuespiller selv om jeg ikke har gått dramalinja på vgs?

SVAR

Besvart 05.05.2020 17:12:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle