Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger virkelig en klem.. Corona ødelegger...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg prater med en fag arbeider på ungdomskolen.. og jeg hadde panikk anfall her om dagen (på skolen fordi jeg har tilbud) Siden det er corona regner jeg med at hun ikke fikk lov til å gi klem eller klapp på skulderen, men jeg trengte virkelig en klem av noen. foreldrene mine gir ikke meg klem og ikke kan noen andre. Jeg føler meg helt alene, fordi de småe klemmene er de som gjør meg trygg.. hva kan jeg gjøre da? Jeg har lyst til å gi opp. Dagene er bare de samme, med vonde tanker. Jeg er på bup (har akkuratt hatt første samtale) men jeg trenger noen NÅ...

SVAR

Besvart 07.05.2020 14:25:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle