Hopp til hovedinnholdet

Er dette god nok grunn til å få time ved BUP?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt det litt vanskelig i det siste mentalt. Jeg er my lei meg og klarer ikke finne lykke i hverdagen. Jeg legger ofte strenge krav til meg selv og blir kjempe lei meg når jeg ikke oppnår de. Dette er ting som mange ungdommer kan relatere til og er derfor redd for at fastlegen min ikke vill gi meg noen time til psykolog. Jeg har også i det siste slitt hjemme. Moren min var alvorlig syk når jeg var liten etter at hun fikk en mislykket operasjon. Har merket de siste mnd at hun har blitt vernet men hun nekter for det selv. Hun sliter med å konsentrere seg, snakke og blir fort sliten. Hun røyker også minimum 2 pakker hver uke, er dette mye? Jeg er hele tiden bekymret siden hun er en av de få familiemedlemmer jeg har. Har så mye surrende i hode og lurer på om jeg har en god grunn til feks få time hos BPU. Er redd for å snakke med fastlege siden moren min har samme fastlege. Vet rett og slett ikke hva jeg burde gjøre.

SVAR

Besvart 05.05.2020 14:54:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle