Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bare sove og slappe av, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på snart 14år. jeg er så lei meg hele tiden, jeg ser sliten og trøtt. jeg orker ikke skolearbeid, men jeg må jo gjøre det. men når jeg prøver vil jeg bare legge meg i sengen min igjen. det er ikke det at jeg ikke har lyst men jeg orker bare ikke. jeg får nok søvn. jeg har sakt tik læreren min at jeg ikke klarer mer skole, men hun sier bare at jeg må gjøre det. hva skal jeg gjøre? jeg vil bare ha litt pause, sånn at jeg kan rydde i hode mitt og slappe av. jeg vil ikke si noe til mamma heller siden hun blir bare lei seg, og hun har nok å tanke på med storebroren min som har sosialangst. men jeg orker ikke mer, jeg vil bare sove å slappe av. hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 06.05.2020 08:44:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle