Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med søvn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter masse med søvn, helt siden jeg var liten. Men nå er det sikkelig ille. Jeg kan sovne alt i fra 04-07 på natten. Og nå som vi har hjemmeskule, syns jeg det er sikkelig vannsklig og våkne til de. Nå i det siste har det faktisk hendt at eg har våknet i 17 tiden. Anmerkningene mine bare strømmer på. Men det er en jeg snakker med, og jeg føler vist eg hadde lagt med tideligere, kommer vi til og miste følelser for hverandre. Det vil jeg ikkje. Vi snakker for det meste aller mest på natten. Men alt blir jo ødelagt av rytmen min. Spesielt skole. Greier ikke og konsentrere meg om noe lenger, greier ikke og sette meg ned og skrive på innleveringer eller følge med på hva lærerene sier. Og dette stresser meg, sikkelig mye. Skjønner bare ikke hva jeg kan gjøre lenger.

SVAR

Besvart 08.05.2020 14:15:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
account_circle