Hopp til hovedinnholdet

Jeg stammer og jeg er så lei av det....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Er en gutt på 16 år som stammer. Jeg vet ikke om man kan kalle meg en "severe" stammer, men det plager meg hver eneste dag. Jeg stammer nesten på hver setning jeg sier, i form av både forlengelser, blokker (som jeg kanskje har mest av) og s-s-s-. Det drar meg så ekstremt langt ned. Når jeg snakker med folk jeg snakker til daglig mye med, så bryr jeg meg ikke så mye. Det jævligste er stresset på skolen og å møte nye mennesker. Jeg har snakket med lærerne mine, har vært hos logoped flere ganger, og de vet at jeg stammer - men ikke vikarene. Folk forstår liksom ikke hva jeg stresser med. Det er ikke oppgavene på skolen, det er ikke at det er vanskelig. Det er det konstante stresset at jeg ikke vet når vi får neste muntlig oppgave, det er det konstante stresset å ikke vite om vi får vikar, for da må jeg si navnet mitt. Det sliter jeg til det grader meg. Nå som skolene åpner etter corona, så vil jeg alltid være stresset. Jeg er så lei av det.

SVAR

Besvart 12.05.2020 09:51:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle