Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kritisk undervektig og er ikke sulten, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg har alltid harr et turbulent forhold til mat. Jeg klarer aldri å føle eg dulten (ikke bare i corona tiden) og jeg har alltid vært ganske kritisk undervektig. Jeg føler at jeg ikke kan snu meg til en forelder eller lærere med frykten for at jeg må til legen, en veldig stor skrekk. Også hendelser har skjedd før som gjør at jeg har veldig vanskelig for å stole på noen som helst. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.05.2020 20:29:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle