Hopp til hovedinnholdet

Føler hun blir lurt av egne følelser, og det er vanskelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem med følelsene mine.... det har ofte skjedd sånn at følelsene mine sier at jeg liker noen, men etter en liten stund med å være sammen med eller holde på med dem så forsvinner følelsene mine helt. Kan det være fordi jeg har følt kjærlighetssorg 2 ganger i en alder av 16? Eller at jeg fortsatt er litt lei meg over han som gjorde det slutt selvom jeg vet at han har vert utro 4 ganger? Hvis ikke, kan jeg vær så snill få en forklaring på hvorfor det er sånn? Jeg blir gal av mine egne følelser som føles ut som de prøver å lure meg. Jeg har vurdert å gi opp følelsene mine og kjærlighetslivet en del ganger på grunn av følelsene mine. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det om det i det hele tatt er noe å gjøre med det. Takk på forhånd. Hilsen en jente på 17 år.

SVAR

Besvart 15.05.2020 00:00:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle