Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å bli voksen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er kanskje litt rart siden jeg er 13, men jeg er redd for å bli voksen, det er min aller største frykt. Jeg er ikke redd for ansvaret eller noe, men hver gang jeg ser en voksen og spesielt folk over 50 blir jeg redd at jeg kommer til å være som dem. Jeg har mange venner nå og ganske bra utseende, jeg vil ikke bli voksen og med det få dårlig utseende og ihvertfall ikke ha bare sånn 3 venner. Finnes det navn på sånn fryk? Men ihverfall, kan noen i ung.no fortelle om hvordan det er å være voksen, lxm hvor mange venner man har og om det er gøy da. Jeg vil jo ikke bli en kjedelig voksen.

SVAR

Besvart 15.05.2020 13:17:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle