Hopp til hovedinnholdet

I det siste har jeg følt meg veldig ensom og alene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, i det site har jeg følt meg veldig ensom og alene. de jeg var venner med før har hele skoleåret hengt mindre og mindre med meg. jeg valgte å spørre de om jeg hadde gjort noe galt, men de svarte ikke. de fortalte meg at dekar bestemt seg for å ikke være så mye med meg lengre, men jeg fikk ingen forklaring. helt siden dette skjedde har jeg latet som jeg har det bra rundt familien og på skolen, selv om alt føles helt jævlig nå. jeg har ingen å snakke med om dette. jeg har ikke noe godt folhold til mamma, og ser nesten aldri pappa. i det siste har jeg ikke hatt noe matlyst, å nesten ikke klart å prestere på skolen eller noe annet. jeg vet ikke hva jeg skalgjøre lenger, eller om jeg holder resten av skoleåret. hilsen ensom tenåring

SVAR

Besvart 10.05.2020 11:50:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle